Just nu - 38 lediga utvecklare!

Våra utvecklare är tillgängliga över hela Sverige

Just nu har vi tillgång till ett stort antal utvecklare för omedelbar rekrytering eller uthyrning.

38
Tillgängliga
utvecklare
14
Tillgängliga
län
TechAgent har skapat ett starkt nätverk av drivna och talangfulla utvecklare som står redo att tillsammans med ert företag utveckla lösningar som möter framtidens behov.
Utvecklare på din ort

Hitta utvecklare

Kontakta oss idag för att få tillgång till utvecklare på din ort eller i ditt närområde. Vi har tillgängliga utvecklare över hela Sverige.

Tack! Ditt meddelande är mottaget. Vi kontaktar dig inom 24 timmar.
Hoppsan! Något gick fel när formuläret skulle skickas.

Vi erbjuder juniora Fullstack-utvecklare som hanterar både Frontend och Backend, samt AI-tekniker. De har kunskaper för att bygga eCommerce-applikationer med grundläggande UX-design.

Det finns också möjlighet att erbjuda kandidaterna egna tester som kan fungera som ett diskussionsunderlag – när kandidaten ges möjlighet till intervju. Våra partners vill investera långsiktigt i våra utvecklare och på så sätt, täppa till den stora efterfrågan som finns på marknaden idag.

Programspråk & områden hos våra Fullstack-utvecklare.

Våra utvecklare vill ständigt öka på sin kunskapsbank inom programmering. Utvecklare från TechAgent har kunskaper inom bland annat dessa programspråk:

Seniora utvecklare

Genom våra samarbetspartners har vi möjlighet att erbjuda mer seniora utvecklare runt om landet som är tillgängliga för tidsbestämda uppdrag. Kontakta oss idag så matchar vi ditt företag med rätt kompetens.

Övriga programspråk